Gość lilak Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Nie świeci żarówka ,jaki to może być bezpiecznik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Określ o jaką żarówkę chodzi bo w lampie masz 3 długie, mijania i pozycyjne generalnie sprawdź czy nie zaśniedziały styki, i samą żarówkę, może masz przepaloną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lilak Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Określ o jaką żarówkę chodzi bo w lampie masz 3 długie, mijania i pozycyjne generalnie sprawdź czy nie zaśniedziały styki, i samą żarówkę, może masz przepaloną Chodzi o światła mijania. Sprawdzałem nie dochodzi prąd Chodzi o światła mijania. Sprawdzałem nie dochodzi prąd Żarówka halogenowa jest ok i styki w porządku Chodzi o światła mijania. Sprawdzałem nie dochodzi prąd Żarówka halogenowa jest ok i styki w porządku Proszę o jakąś radę. Sądzę,że chodzi o bezpiecznik. W tym rzecz,że nie wiem gdzie on jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 tam potrafi poprzepelać się kostka, sprawdź czy przed kostką jest OK, jakby to był bezpiecznik to by jeszcze nie świeciło coś jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lilak Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 O jaką kostkę chodzi ? O jaką kostkę chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/71296-p12-kostka-pod-zarowke/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lilak Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Czy jest na tym forum ktoś, kto zna się na P12 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 raczej nie bo jest to wysoko wyspecjalizowane francusko-japońskie auto, w miśku miałem podobny problem na kostce brak zasilania i raz było raz nie, po odcięciu starej kostki i założeniu nowej problem znikł, najłatwiej to sprawdzić wbijając szpilkę w kabel przed kostką i sprawdzenie czy jest zasilanie, no ale to może działa tylko w P10, P11, P11.144 i miśku PININ, a nie w P12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.