Gość yeti74 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 witam mam taki problem,dzisiaj rano odpalilem silnik bylo ok chcialem ruszyc i zapomnialem zwolnic hamulec reczny ,samochod szarpnal i zgasl i pozniej juz nie chcial odpalic,aku jest dobry,czy nissan p12 ma przycisk antywstrzasowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 witam mam taki problem,dzisiaj rano odpalilem silnik bylo ok chcialem ruszyc i zapomnialem zwolnic hamulec reczny ,samochod szarpnal i zgasl i pozniej juz nie chcial odpalic,aku jest dobry,czy nissan p12 ma przycisk antywstrzasowy? jaki silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeti74 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 1.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 raczej nie, może paliwo (woda) przymarzło(a) w filtrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubicom Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Mi poniżej -7'C przestała odpalać P12 1,9dCi. Kręcił ślicznie - akku mocne jak wół. Podejrzewałem od wiosny świecę żarową - bo po odpalaniu na zimnym silniku paliła się kontrolka silnika. (ale zawsze nie było na to czasu - za tydzień, po niedzieli, po 1-szym - i tak schodziło) Po wymianie świec na nowe mechanik (szwagier) zaczął mnie wyzywać... od rzeźników... Żadna ze świec nie grzała KOCHAM TO AUTOOOOOOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeti74 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 haha odpalil chyba woda tak jak pisales,ale pojawil sie inny problem przestal dzialac centralny zamek z pilota a rano dzialal bateria nowa w pilocie ,co moze byc przyczynal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubicom Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 haha odpalil chyba woda tak jak pisales,ale pojawil sie inny problem przestal dzialac centralny zamek z pilota a rano dzialal bateria nowa w pilocie ,co moze byc przyczynal? mógł się rozkodować.Mozna zakodować/sparować z samochodem własne kluczyki ponownie w stacyjce. /jak znajdę opis jak to się robi to go wkleję/ EDIT: MAM Obsługa • System diod LED znajduje się w tablicy przyrządów, obok prędkościomierza. • Jednorazowe naciśnięcie przycisku odblokowania powoduje wyłączenie systemu i odblokowanie drzwi kierowcy. • Jednorazowe naciśnięcie przycisku odblokowania w ciągu 5 sekund po otwarciu drzwi kierowcy powoduje odblokowanie wszystkich drzwi. • Naciśnięcie przycisku zablokowania uaktywnia podwójną blokadę i alarm. Programowanie Kiedy? • Pilot dodany albo wymieniony. • Niesprawność. Jak? WSKAZÓWKA: Maksymalnie można zaprogramować 4 piloty zdalnego sterowania. • Niezbędne są wszystkie piloty zdalnego sterowania. • Zapłon w ciągu 10 sekund sześciokrotnie włączyć i wyłączyć. WSKAZÓWKA: NIE wyjmować kluczyka zapłonu. • Kierunkowskazy zapalają się krótko, po 2 sekundach. • Tryb programowania uaktywniony na 2 minuty; wykonać czynności: • Nacisnąć i przytrzymać przycisk odblokowania. • Przycisk zablokowania nacisnąć trzy razy, • Puścić przycisk odblokowania. • W celu potwierdzenia prawidłowego zaprogramowania kierunkowskazy migną jeden raz, • Powyższe czynności powtórzyć, w celu zaprogramowania pozostałych pilotów. • Po zaprogramowaniu czwartego kluczyka zapalają się kierunkowskazy dla potwierdzenia prawidłowego programowania. • Włączyć zapłon: • Kierunkowskazy zapalają się dwa razy (1-3 kluczyki zaprogramowane). • Kierunkowskazy NIE zapalają się (4 kluczyki zaprogramowane). • Tryb programowania zakończony. • Sprawdzić prawidłowe działanie wszystkich pilotów zdalnego sterowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.