Gość Note1234 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Witam Ostatnio stałem się posiadaczem nota rok 2009. Również myślę o założeniu haka. znalazłem na allegro już wymieniony hak firmy "AUTO HAK - SŁUPSK" http://allegro.pl/nowy-auto-hak-holowniczy-nissan-note-haki-jakosc-i1352737896.html I mam pytanie czy posiada on wszystkie niezbędne homologacje, czy według was wart jest swojej ceny i czy to jest cały niezbędny zestaw do zamontowania haka do samochodu ? A co z wiązką do tego haka będzie potrzebna ? Ewentualnym montażem zająłby się znajomy mechanik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladiator1111 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Kolego ja montowałem ten hak w sierpniu. Wszystko masz w kpl. czyli hak+instalacja elektryczna. Jak dla mnie produkt jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Note1234 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Kolego ja montowałem ten hak w sierpniu. Wszystko masz w kpl. czyli hak+instalacja elektryczna. Jak dla mnie produkt jest ok. Dzięki wielkie za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uha1943 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Czy do samochodu Nissan note rok 2007 jest potrzebny moduł wiązki przy montażu haka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanHak Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Czy do samochodu Nissan note rok 2007 jest potrzebny moduł wiązki przy montażu haka Oczywiście. Niemal do każdego haka należy dokupić wiązkę elektryczną. Może to być wiązka dedykowana (droższa) lub uniwersalna, 7 lub 13 PIN. Wszystko dobiera się do konkretnego modelu i pod kątem tego, co będzie doczepiane do haka. W razie pytań - służymy pomocą :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Przypuszczam, że koledze konkretnie chodzi o dodatkowy moduł a nie tylko o wiązkę, lecz mogę się mylić. Tak to jest jak nie używa się znaków interpunkcyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanHak Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Przypuszczam, że koledze konkretnie chodzi o dodatkowy moduł a nie tylko o wiązkę, lecz mogę się mylić. Tak to jest jak nie używa się znaków interpunkcyjnych. Wszystkie wiązki dedykowane są sprzedawane od razu z odpowiednio zaprogramowanym modułem sterującym. Wiązka bez modułu to w dzisiejszych czasach rzadkość, którą da się zamontować w bardzo niewielkiej liczbie aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.