Gość tursky Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Panowie od pewnego czasu jestem wlascicielem Forda Mavericka z 97 r (okrągła lampa). Denerwuje mnie przednie zawieszenie ktore siedzi strasznie. Jest na tyle oklapniete ze przy malym zakolysaniu na dziurach, siada juz na odboje. Po wizycie u mechanika stwierdzono ze drązki skretne sa juz potkrecone na maksa i nie da sie juz przodu podniesc wyzej. Czy wystarczy tylko wymienic drazki skretne, czy gniazda tez musza byc wymienione. Prosze o porade i wprowadzenie do tematu. Serdecznie dziekuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cich Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ten sam problem i też z Maverickiem. Przód siedzi dużo niżej od tyłu a drążki są podkręcone maksymalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość terranosaur Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 podnieście budę przy pomocy tego lub jeśli to nie problem wrzucie fotke bo jestem ciekaw jak on nisko siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.