szaman32 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 witam mam primerke p12 w benzynce z gazem 1,8 ostatnio na gazie zaczol mi troszke przerywac wiec udałem sie do gazownika a on na to że to maże byc cewka. Jak to mozna sprawdzic? kupił bym nowa ale czy to bedzie na pewno cewka? Nie chcę kasy wyżucac w błoto, wiec prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 a na PB pracuje OK?? jaka instalacja i ile przejechane jakie elementy, może fotka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaman32 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 na gazie około 10k a ogólnie 75k instalka stella obd na benzynie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Moze zatankowales kiepskiego gazu? Przydazylo mi się pare razy tankujac na Orlenie. Nie dało się jechać tak szarpalo, po wypaleniu zbiornika i zatankowaniu na innej stacji problem ustal. Podpinalem do kompa i wszystko było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.