Gość gregor2 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Witam niemogłem odpalic samochodu ale odpałiłem na kablach , pochodził przez chwile i zgasł zaczoł włączac się alarm próbowałem odpalic i zauważyłem że nieswieca się kontrolka świec żarowych i niechce , odpalic co może byc przyczną??? Jak zczytac kody błędów ??? terrano 2,7 tdi 97r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_a Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Cześć 1- sprawdz czy dochodzi napiecie na świece 2- czy wogóle sa dobre kodami zajmij sie potem pozdr. Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregor2 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Cześć 1- sprawdz czy dochodzi napiecie na świece 2- czy wogóle sa dobre kodami zajmij sie potem pozdr. Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drewniany Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam niemogłem odpalic samochodu ale odpałiłem na kablach , pochodził przez chwile i zgasł zaczoł włączac się alarm próbowałem odpalic i zauważyłem że nieswieca się kontrolka świec żarowych i niechce , odpalic co może byc przyczną??? Jak zczytac kody błędów ??? terrano 2,7 tdi 97r. Witam Kolego skoro odpalałeś poprzez kable i odpalił a zapewne chwilę po zdjęcu kabli zgasł, to może być problem z ładoawniem skoro jeszcze dodatkowo załanczał się alarm. Maładuj akusa na maxa i odpal własnymi siłami. Potem ewentualnie sprawdź napięcie ładowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregor2 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Usterka usunięta przyczyną był alarm , odcinał podgrzewanie swiec. po zresetowaniu alarmu wszystko wróciło do normy. POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.