Gość Maluna Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam, Dzisiaj zauważyłam jakiś luźny przewód pod maską. Wydaje się że wychodzi gdzieś z pod filtra powietrza. Nie mam pojęcia gdzie go trzeba podpiąć, ani do czego służy i czy to źle, że sobie tak wisi... Poniżej załączam zdjęcia z zaznaczonym luźnym przewodem. Bardzo proszę o pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dani Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Czesc Powiem ci szczerze ze nie dokładnie widać na zdjęciach,ale zdaje mi się ze to odpowietrzenie skrzyni biegów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maluna Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Czesc Powiem ci szczerze ze nie dokładnie widać na zdjęciach,ale zdaje mi się ze to Pozdrawiam Poniżej zamieszczam link do zdjęć w większej rozdzielczości. http://picasaweb.google.com/marzenna11/Nissan?feat=email# p.s. jeżeli to jest odpowietrzenie to gdzie go powinnam wetknąć, że się tak wyrażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dani Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Cześć Koleżanko te zdjęcia są identyczne ale tak jak mówiłem wcześniej dla mnie wygląda to na odpowietrzenie skrzynie biegów i nigdzie nie powinnas jej wtykac. Napisałas ze jest to przewód,a czy to czasami nie jest gumowy waz? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeebro Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Tak jest, to odpowietrzenie, to zostawiamy w spokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maluna Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Cześć Koleżanko te zdjęcia są identyczne ale tak jak mówiłem wcześniej dla mnie wygląda to na odpowietrzenie skrzynie biegów i nigdzie nie powinnas jej wtykac. Napisałas ze jest to przewód,a czy to czasami nie jest gumowy waz? Pozdrawiam Zdjęcia są takie same ale w większej rozdzielczości (co zresztą napisałem), można je powiększyć. Co do nomenklatury to proszę o wyrozumiałość-w końcu jestem tylko kobietą (jak któryś użyje tego stwierdzenia przeciwko mnie to zabije;) ) Dziękuje serdecznie wszystkim za pomoc i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.