Gość bielski Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Szukam pokrowców skórzanych na siedzenia przednie do QQ z 2010 na prezent. Może coś polecicie co jest warte uwagi w dobrej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mar3ko Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witaj, Niestety muszę Cię zmartwić, ale boczne poduszki powietrzne, ukryte są w fotelach i nie wolno montować żadnych pokrowców, ani nic co mogłoby zaburzyć wybuch poduszki. Zresztą na siedzeniu masz naszywkę że jest air bag. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witaj, Niestety muszę Cię zmartwić, ale boczne poduszki powietrzne, ukryte są w fotelach i nie wolno montować żadnych pokrowców, ani nic co mogłoby zaburzyć wybuch poduszki. Zresztą na siedzeniu masz naszywkę że jest air bag. Pozdrawiam. dobre pokrowce uwzgledniaja poduszki w fotelach i sa całkowicie bezpieczne dla ich funkcjonowania w razie przykrej potrzeby - niemniej ja nie chcialbym miec pokrowców nawet za darmo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michal KJ Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 dobre pokrowce uwzgledniaja poduszki w fotelach i sa całkowicie bezpieczne dla ich funkcjonowania w razie przykrej potrzeby - niemniej ja nie chcialbym miec pokrowców nawet za darmo pozdrawiam Możesz szerzej opisac na czym to polega? są inaczej szyte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
askala Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Możesz szerzej opisac na czym to polega? są inaczej szyte? W poprzednim samochodzie też miałem poduszki i w pokrowcach była dziura w miejscu poduszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.