liser91 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam, ciężko mi to jakoś opisać, ale mój problem polega na tym, że wsiadam do autka, normalnie odpalam, niezależnie jak zimno jest, no i teraz raz na jakiś czas przy wyjeżdżaniu z porządnego śniegu jak go porządnie przygazuję to zgaśnie, i potem trzeba chwilkę pokręcić, żeby odpalił. Po odpaleniu jedzie dalej normalnie, brak jakichkolwiek objawów. Czy może być to spowodowane po prostu tym, że zaraz po odpaleniu zimnego silnika daję za mocno w palnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JAROS Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 mam to samo ale u mnie jak go zadusze to ciezko odpalic dopiero w palnik i za 3-4 razem zaskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liser91 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Czyli wychodzi na to, że takie gazowanie na początku przydusza silnik i nie jest to jakaś awaria mam nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dani Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Czyli wychodzi na to, że takie gazowanie na początku przydusza silnik i nie jest to jakaś awaria mam nadzieję Witam Trochę dziwne to co piszesz z tym gazowaniem na początku.Ja ile razy nie wyjeżdżałem ze śniegu (P11 P12DCI)i samochód gaśnie to nie mam żadnego problemu odpalić go ponownie.Nie myślę ze ostre gazowanie na początku ma coś wspólnego z przyduszaniem silnika aczkolwiek mogę się mylić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislaw140 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Spróbujcie wyjeżdzać z wyłączonym ESP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liser91 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Nie mam ESP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.