Gość buliadam Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam. Problem dotyczy migającej kontrolki od poduszki powietrznej w p11 1.6 z 2001r.Kidy przesuwałem fotel pasażera musiałem na chwilę przerwać obwód i kontrolka zaczęła mrugać. Wie może ktoś jak skasować ten alarm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Poszukaj na forum napisałem jak to się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dani Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam. Problem dotyczy migającej kontrolki od poduszki powietrznej w p11 1.6 z 2001r.Kidy przesuwałem fotel pasażera musiałem na chwilę przerwać obwód i kontrolka zaczęła mrugać. Wie może ktoś jak skasować ten alarm? Czesc Albo słabo albo wcale nie szukałeś. Tu kolego powinieneś znaleźć odpowiedz http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/65683-miga-kontrolka-airbag/page__p__726637__hl__AIRBAG__fromsearch__1entry726637 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buliadam Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Serdeczne dzięki, wypróbowałem ten sposób i zadziałało. Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dani Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Serdeczne dzięki, wypróbowałem ten sposób i zadziałało. Pozdrowienia. No widzisz ,wystarczy trochę poszukać poczytać i już parę groszy zaoszczędzone. Pozdrawiam i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.