marek0203 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 ZAPALIŁA MI SIĘ CHEK ENGINE, KOMPUTER POKAZAŁ BŁĘDY 52-Elektrozawór.RH tylnego wlotu, 55-Elektrozawór LH tyłu gniazda, i 71-Jednostka sterującas. CO TO ZA USTROJSTWA PO ZRESETOWANIU BŁĘDÓW JEŻDŻĘ JUŻ DWA DNI I KONTROLKA SIĘ NIE ZAPALA. PODOBNĄ SYTUACJĘ MIAŁEM W ZESZŁĄ ZIMĘ.NIC NIE NAPRAWIAŁEM. TYLKO KODY BYŁY JAKIES NIE UJĘTE W WYKAZIE KODÓW JAKI ZNALAZŁEM NA FORUM ZDARZA SIE TO JAK WIDZĘ TYLKO W NISKICH TEMPERATURACH. ZA RADY DZIĘKUJĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Ło Boże nie krzycz tak głośno bo straszna tragedia się stała PS wyłącz Caps lock Te błądy co podałeś to dotyczą ABSu i wynika z nich że pompa ABS niedomaga Jak chcesz odczytać kody silnika to musisz zewrzeć inne piny Opis diagnostyki diesla znajdziesz w drugim wątku w FAQ dla CD20T http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/60477-p11-i-p11144-faq-silnik-cd20t-diesel/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.