Gość domel1980 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam wszystkich! Mam problem z moją primerka p10 2,0 16v benzyna. od dwoch dni po przejechaniu kilkunastu kilometrow silnik dlawi sie i kopci na biało, dziwnie tez smierdzi. Wymienilem filtr paliwa i powietrza ale nie bardzo pomoglo.Nie wiem co moze byc powodem takiego stanu rzeczy nigdy nie mialem problemow z silnikiem a ma juz przejechane 400 kkm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 uszczelka pod głowicą lub problem z zapłonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarcoon Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Sprawdź czy nie ma typowych objawów padniętej uszczelki głowicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.