KrzysiekGP Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Na nogi pasażera leci zimne powietrze. Wychodzi jakby przedostawało się z okolicy schowka. Ogrzewanie działa. Przy temperaturze zewnętrznej około -20 pasażerowi jest naprawdę zimno a kierowca ma saunę. O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarcoon Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 A jakie powietrze wydobywa się z nawiewów po stronie pasażera? Czy jest tak samo jak ze strony kierowcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurgenik Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Masz rozwalony korpus wiatraka systemu wentylacji. Jest on przed nagrzewnicą, właśnie za schowkiem, dlatego uciekające powietrze jest jeszcze nieogrzane. Nie wiem co jest tego przyczyną, ale w Primerach się zdaża. Można go wymontować (masakra - darcie całej deski) i pokleić lub wymienić. Inny sposób - zanurkować pod schowek, a w zasadzie dobrze obmacać gdzie są pęknięcia i spróbować czymś zachlastać. Z jakąkolwiek taśmą nie ma jak podejść, więc chyba najlepiej garścią napakować jakiegoś klajstru, np silikonu i poczekać aż wyschnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekGP Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Masz rozwalony korpus wiatraka systemu wentylacji. Jest on przed nagrzewnicą, właśnie za schowkiem, dlatego uciekające powietrze jest jeszcze nieogrzane. Nie wiem co jest tego przyczyną, ale w Primerach się zdaża. Można go wymontować (masakra - darcie całej deski) i pokleić lub wymienić. Inny sposób - zanurkować pod schowek, a w zasadzie dobrze obmacać gdzie są pęknięcia i spróbować czymś zachlastać. Z jakąkolwiek taśmą nie ma jak podejść, więc chyba najlepiej garścią napakować jakiegoś klajstru, np silikonu i poczekać aż wyschnie. Dzięki za info bo przekopałem forum i nic nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.