Gość ppawllas Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam Serdecznie Nismomaniaków to moj 1 post, i odrazu prosze o pomoc. Otóż dostałem od znajomego micre K11 96 rok bez dokumentów itd. niemam pojecia jaki tam jest silnik, moze macie jakies pomysły w jaki sposob to rozszyfrować na liczniku jest 200km/h tak wiec 1.0 odpada moze nr VIN ? prosze o pomoc i z góry dziekuje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 wpisz VIN w dekoder i wszystkiego się dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ppawllas Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zrobiłem tam faktycznie i wyskoczyło mi info ze jest tam silnik GA 14DE a to przeciez niemozliwe skoro auto jest z 96 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Podaj VIN to sprawdzę co to za cudo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ppawllas Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Proszę bardzo SJNEAAK11U0388435 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sweet_satan Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 jezeli 1.0 odpada to pozostaje 1.3, 55kW, CG13DE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darekwlkp Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Proszę bardzo SJNEAAK11U0388435 tu masz linka z rozkodowanym twoim vinem VIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.