Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K12] Wymiana żaówki przedniego reflektora w K12

Gość Małgorzata

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgorzata

Witam.

Czy ktoś z Was Kolegów i Koleżanek może poradzić mi w jaki sposób mogę wymienić żarówkę w Mikrze K12? Chodzi o przedni prawy reflektor. Za nic nie potrafię dostać się do żarówki. Może mam za krótkie palce? Może jest jakieś ustrojstwo, ktore może być pomocne przy wymianie? Błagam o pomoc.

Pozdrawiam Małgorata

Witam.

Czy ktoś z Was Kolegów i Koleżanek może poradzić mi w jaki sposób mogę wymienić żarówkę w Mikrze K12? Chodzi o przedni prawy reflektor. Za nic nie potrafię dostać się do żarówki. Może mam za krótkie palce? Może jest jakieś ustrojstwo, ktore może być pomocne przy wymianie? Błagam o pomoc.

Pozdrawiam Małgorata

Gdy byłem posiadaczem K12 nic mnie nie irytowało bardziej niż przepalona żarówka w przednich reflektorach... To jest masakra. Ktoś z większymi paluszkami już nie da rady, nie mówiąc o parówkach :angry: Jak nie szkoda Ci kasy - polecam salon (30zł w Łodzi kiedyś brali, może za uśmiech zrobią po kosztach). Ja zmieniałem samemu. Nic specjalnego, ukrytego tam nie ma. Jedynym problemem jest całkowity brak miejsca i problemy z "chwytem"

powodzenia !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...