Gość waldemas1 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Witam mam pytanie czy mogę dolać dexron 3 do wspomagania bo troszkę poniżej minimum (czerwony do czerwonego )Almera n15 98r hb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 zaraz temat poleci bo go nie otagowales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thk Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 1) zmień temat na "[N15] Płyn wspomagania DEXRON III – czy mogę dolać?"; 2) teoretycznie tak możesz dolać (choć producenci odradzają mieszanie z wiadomych przyczyn), z założenia są mieszalne spełniające "normę" DIII, ew. pokuś się o wymianę (i tak będziesz musiał kupić butelkę) i będziesz miał spokój. Pozdrawiam. THK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldemas1 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ile jego trzeba do wspomagania w n15. Jak zmienić tytuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bociexxx Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 ja do swojej dolalem bo bylo za malo i nic sie nie stalo:) , a dolalem mobil atf 220 taki czerwony i wsztyko chodzi piknie od dluzszego czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thk Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Wystarczy Ci litrowa butelka = ~30 zł. Zmiana tematu: Logowanie -> na dole głównego postu Edytuj -> pod okienkiem do edycji Użyj pełnego edytora -> Informacje o temacie/Tytuł tematu/Opis tematu; Pozdrawiam. THK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldemas1 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Wymiana jest prosta czy do mechanika trzeba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thk Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Wymiana jest prosta czy do mechanika trzeba ? Z tego co wiem relatywnie nieskomplikowana czynność, z czego sam miałem to robione przez zaprzyjaźnionego mechanika (razem z kilkoma innymi duperelami) - mu zajęło "chwilę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 19ak82 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Wymiana jest prosta czy do mechanika trzeba ? Całego płynu to i tak się raczej nie spuści, ja dwa lata temu dolewałem (czerwony do czerwonego ) i do tej pory nie mam żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.