tomol Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Witam! Mam Sunny GA14DS na gazniku i nie mam odciecia. Miałem okazje przejechac sie takim samym Sunny z tym samym silnikiem tylko bez gazu i odcinka jest. Jak ona jest podłączona? Czy aparat zapłonowy jest taki? Jak tak to przełoże go do swojego. Zajzałem mu pod maske a tam widze ze fabrycznie nie ma egr (ja u siebie wywaliłem), ma inny kolektor wydechowy bez sondy i bez katalizatora (ja mam z katem i sonda). Czy to jakas inna wersja silnika?? I najbardziej ciekawi mnie odcinka w nim... Pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 gaznik w 1.6 nie ma odcinki to i w 1.4 nie powinien tym samym silnikiem tylko bez gazu i odcinka jest. co ma gaz do tego ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomol Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 wiem ze gaz nic do tego nie ma bo na gazie nic nie ma odcinki 1 i 2 generacji. Chce wiedziec na czym polega odcinka w gazniku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tuner Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 u mnie siedzi wersja gaźnikowa 1.4 bez katalizatora i egr i na benzynie odcinka jest (testowane: 2 bieg @ ok. 80km/h) na lpg nie wiem - nie testowałem. może ten nowsze wersje z egr nie mają odcinki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palash21 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 ja mam n14 1.4 gaźnik, sama benzyna i odciny nie ma niestety;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.