Gość winiu Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Witam. Szukam już dziś jakiś czas informacji na temat obd i przyznam się szczerze, że trochę zgłupiałem. Mam P11 z SR20DE z 2006 roku. Jaki w końcu mam tam interfejs diagnostyczny OBD I czy OBD II i gdzie on się znajduje. Z góry dzięki za pomoc i cierpliwość do tzw podstawowych pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 w p11 znajduje się tuż pod bezpiecznikami i jeśli jest prostokątne to jest OBD I , a jeśli trapez to OBD II. a tak na marginesie to w 2006r. p11 już nie była produkowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość winiu Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 w p11 znajduje się tuż pod bezpiecznikami i jeśli jest prostokątne to jest OBD I , a jeśli trapez to OBD II. a tak na marginesie to w 2006r. p11 już nie była produkowana. Heheh - cóż miało być 1996, dobrze by było mieć czterolatka. Sprawdziłem OBD I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.