mimirud Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Witam wszystkich Mam problem związany z podświetlaniem deski rozdzielczej i wszystkich włączników. Więc tak nic nie świeci oprócz wyświetlacza klimatronika, wyświetlacz temp. zewnętrznej, podświetlanie przycisków szyby, oraz zegarek i licznik kilometrów też świeci. pytanko moje pierwsze: czy przyciski klimatroniku też się podświetlają?. i co może być przyczyną tej usterki. Bezpieczniki sprawdzone, żarówki okej, ściemniacz też. Aha mam jeszcze problem z bojką w baku. Wskazówka jest zawieszona cały czas na full jak nawet zapłon nie jest włączony od czasu do czasu się coś ruszy a kontrolka rezerwy świeci jak zapłon włączony. z góry dzięki za pomoc Mam do sprzedania prawie wszystkie części do silnika Nissan Patrol GR Y61 2.8 TD-6 1998r. Misę, pompy, węże, tłoki itp. Pozdrawiam Mimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.