Gość xox0 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam, mam problem z otwarciem tylniej klapy w mojej micrze K12, zgodnie z informacjami, które przeczytałem na forum kupiłem klamkę z czujnikiem i ją wymieniłem ale nadal klapa się nie otwiera. Zacząłem się zastanawiać czy czasem problem nie tkwi w zamku centralnym bądź w elektryce gdyż jak otworzę klapę awaryjnie od wewnątrz od strony bagażnika i ją podniosę do góry to po nasisnięciu przycisku pod klamką zamek odblokowuje się ( wcześniej śrubokrętem go blokuję) - ale jak zamknę klapę to po otwarciu wszystkich drzwi z kluczyka bagażnik sie nie otwiera. POMÓŹCIE CO TO MOŻE BYĆ ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jak otworzysz klape to tam widać taką gume (rurka gumowa) w której idą kable - sprawdz te kable bo prawdopodobnie tam jest problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.