Gość lukaszs Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Informuje iż jutro będzie program na temat Nissana X-trail oraz pewnego serwisu. Widziałem reklamę i stwierdziłem iż się podziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Może ktoś nagra? Niem mam tvn turbo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_75 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Może ktoś nagra? Niem mam tvn turbo. No właśnie... ja nawet nie mam telewizora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciarek Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Jak się ogląda ten program to po prostu strach kupować nowy samochód. W ogóle w tym kraju strach jest mieć jakikolwiek samochód - nowy czy używany. Z jednej strony pod chmura spawają wraki, cofają liczniki, z drugiej strony w salonach poobijane auta pod chmurą szpachlują, podmieniają części i sprzedają jako nówki. I weź tu nie kup miernika grubości lakieru albo nie zaproś specjalisty przy odbiorze samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtgor Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Trzeba powalczy o równe traktowanie, klientów w Europie, pisze już o tym na oddzielnym poście. Dostałem dzisiaj odpowiedź od TVN cytuję: Witam, Bardzo dziękuję za wiadomość. W tej chwili skończyliśmy już produkcję Turbo Kamery na ten sezon, dlatego będziemy mogli zająć się tą sprawą dopiero na początku przyszłego roku i wtedy być może będziemy się z Panem kontaktować. Pozdrawiam serdecznie Tomek •••••••• - TVN Turbo / Turbo Kamera Jest szansa że będzie to w mediach co można naprawić w Polsce i jak a co w Niemczech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.