bunio.11 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam serdecznie, posiadam primerke p11 wersje przed liftem, w której chciałbym założyć chromowane klamki, zarówno wewnętrzne jak i zewnętrzne. Patrzyłem na allegro i jest spory wybór, ale tych z wersji po lifcie. Wyglądają praktycznie tak samo jak te z wersji przed liftem ale nie wiem czy będą pasowały. Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Będą bo drzwi się nie zmieniły, po za tym, że w wersji po lifcie są tłoczone dziury pod listwę odbojowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drone Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam A jak tak troche z innej beczki-robił już ktoś taki tuning związany m.in. z chromowanymi klamkami i listwami ozdobnymi przy szybach?ponieważ sam nad tym myślałem i jestem ciekaw jak to by wyglądało na mojej primerce.Jakby ktoś już coś takiego posiadał to bardzo prosze o wrzucenie jakiś fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio.11 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Dzięki wielkie za pomoc, pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.