Gość kyniu1985 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Nieznalazlem interesujacej mnie odpowiedzi w wyszukiwarce.Od jakiegos czasu pedał hamulca mam bardzo mieki i bierze dosc nisko,zatem odpowietrzylismy caly uklad wymienilismy wszystkie gumki na tloczkach wszystko zostalo przesmarowane tak jak nalezy i po tym zabiegu pedal dalej jest mieki.Znajomy doradzil ze moze pompa puszcza na sekcjach i przez to ten hamulec taki mieki,wiec wydarlismy pompe wymienilismy gumki w pompie,znowu odpowietrzylismy caly uklad i dalej to samo....Troche dziwny to objaw jest bo jezeli jade sam to hamulce mam jako takie ale jak wsiadzie mi 5 osob to juz musze wciskac dosc mocno i pedal idzie nizej zeby wyhamowac auto.Co to moze byc??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 A jak wyglądają giętkie przewody hamulcowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kyniu1985 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 przewody wymienialem na wakacjach. Czy ktos bedzie w stanie mi pomoc??Ja obstawiam na pompe hamulcowa ,byc moze reperaturka niepomogla i nadal puszcza ale niby zadnych wżerów ona nieposiadala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.