Gość pahey81 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam Posiadam navare 2004 2.5 di Problem pojawił sie po wymianie sprzęgła, auto przeszło w tryb awaryjny max prędkość 50 km/h. nie wiem jaka może być przyczyna , przy montażu sprzęgła raczej nie można nic spaprać. Nie moge podpjąc testera diagnostycznego , nie chce mi sie skomunikować próbowałem kts-em, oraz cdifem. Proszę o poradę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Sprawdz czujnik wału, jak go nie wyjeli podczas wymiany sprzęgła to go na 100% złamali i próbowali posklejać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Abarth22 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Dokłądnie to samo chciałem napicać bardzo łatwo go ułamać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pahey81 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Tak właśnie sie stało , dzieki za pomoc, pozdrawiam Dokłądnie to samo chciałem napicać bardzo łatwo go ułamać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.