dakopi Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Witam, byłem u kilku mechaników i żaden z nich nie ma w danych dotyczących ustawienia geometrii zawieszenia do Nissan Quest 3.3 z 1999 roku. Auto wyprodukowane i sprowadzone z USA. Wymieniłem sobie końcówki drążków i teraz nigdzie nie potrafie znaleźć jakie mają być kąty do ustawienia prawidłowo geometrii. Może ktoś mi pomóc, gdzie ewentualnie szukać tyc danych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 3.3 takie silniki były?, pytam z ciekawości bo nigdy nie słyszałem o silniku 3.3 może za któtko żyje. Ale jak nie zapomne to jutro sprawdze bo chyba mam baze danych do amerykańskich samochodów - ale niewiem czy bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakopi Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Tak od 1999 roku montowali silnik z Pathfindera 3.3 litra. Kopia tego auta to Mercury Villager, byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Mam te dane postaram się je umieścić dzisiaj albo jutro do południa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakopi Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Super! Czekam z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Nie jest wymagane obciążenie samochodu. http://foto.forumsamochodowe.com/image/xHc7VZUaDVxbFwGSw7pfVZ4nsjegazPDYmMY8qC0.jpg http://foto.forumsamochodowe.com/image/Bahvl8Pvdx0DtGZMarMbZRl2ZijNyfy7A5ZW218u.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakopi Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Dzięki serdeczne wkońcu bede mógł porządnie ustawić zbieżność i cieszyć sie jazdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.