nestio_vip Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Witam. Moje auto to almera 1.8 2001r. Mam problem taki, ze polamaly mi sie plastiki przytrzymujace linki do sterowania kierunkiem nadmuchu oraz linka do zmiany temperatury nawiewu:( Problem jest taki, ze nie moge nigdzie kupic calej konsoli do sterowania nawiewem:9 Ma ktos moze jakies dojscia do tej czesci?? Nie stac mnie na placenie w ASO, a na szrotach u mnie tego nie dostane. Na allegro takze znalazlem tylko do wersji angielskiej, a to mnie nie ratuje:( Pomoze ktos?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voseba Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam. Moje auto to almera 1.8 2001r. Mam problem taki, ze polamaly mi sie plastiki przytrzymujace linki do sterowania kierunkiem nadmuchu oraz linka do zmiany temperatury nawiewu:( Problem jest taki, ze nie moge nigdzie kupic calej konsoli do sterowania nawiewem:9 Ma ktos moze jakies dojscia do tej czesci?? Nie stac mnie na placenie w ASO, a na szrotach u mnie tego nie dostane. Na allegro takze znalazlem tylko do wersji angielskiej, a to mnie nie ratuje:( Pomoze ktos?? A w wersji angielskiej konsola srodkowa wyglada inaczej niz w europejskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mllodzian Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 A w wersji angielskiej konsola srodkowa wyglada inaczej niz w europejskiej? zgadza się kolego. jest lustrzane odbicie po osi symetrii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlee11 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam Ja miałem tak samo i naprawiłem sobie we własnym zakresie. -wyciągasz radio (wtedy masz dostęp do linek i ich mocowań) -pancerz linki oryginalnie przymocowany jest metalowym zaczepem (pęka mocowanie zaczepu i linka luźno lata) -ustawiasz linkę tak jak powinna być i poprzez dziurki po starym mocowaniu przeciągasz opaskę zaciskową "trytytke" (musi być w miarę wąska) -zaciągasz mocno opaskę możesz dołożyć jeszcze jedną dla "spokojności" -i po problemie Ja mam tak naprawione od roku u jest gitara Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestio_vip Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam Ja miałem tak samo i naprawiłem sobie we własnym zakresie. -wyciągasz radio (wtedy masz dostęp do linek i ich mocowań) -pancerz linki oryginalnie przymocowany jest metalowym zaczepem (pęka mocowanie zaczepu i linka luźno lata) -ustawiasz linkę tak jak powinna być i poprzez dziurki po starym mocowaniu przeciągasz opaskę zaciskową "trytytke" (musi być w miarę wąska) -zaciągasz mocno opaskę możesz dołożyć jeszcze jedną dla "spokojności" -i po problemie Ja mam tak naprawione od roku u jest gitara Pozdrawiam Michał No nie pomyslalem o tym cudnym wynalazku jakim sa trytytki:d zycie mi ratujesz:P Dzieki napewno sprobuje. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 ja bede mial te graty na sprzedaż ale dopiero jak sie ciepło zrobi bo teraz za zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krawat Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgadzam się w zupełności ja zrobiłem tak samo jak qeel11, 1,5 roku trzyma tylko że oprócz wyciągnięcia radia wygodniej będzie też wykręcić ten panel wtedy on trochę się wysunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.