Gość colombo1001 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam wszystkich mam problem tak mi sie wydaje. problem dotyczy okresu zimowego jak są mrozy odpalam silnik na zimnym grzeje sie na wolnych obrotach na postoju i przełącza sie na lpg prawidłowo zaraz po przekroczeniu niebieskiego pola, ale gdy odpale na zimnym ale odrazu wyjade w trase to przełącza mi sie bardzo puzno nawet po 7 km gdzie juz po 6 km silnik osiąga prawie temperature roboczą. w lato jest ok lpg sek silnik 2.0 150 km bmw prosze o jakies sugestie pomoc itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 http://www.google.pl/#sclient=psy&hl=pl&q=bmw+forum&aq=1&aqi=g4g-o1&aql=&oq=&gs_rfai=&pbx=1&fp=8a952c4f64118a5może lepiej poszukać na swoich forach, będzie łatwiej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.