rradian Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam, mam pytanie, rozebrałem kokpit i okazała się że mam doprowadzony przewód do klimy pod włącznik którego niema. Pod maska natomiast mam dwie chłodnice z czego jedna malutka po lewej stronie przed główną chłodnicą i coś jakby sprężarka napędzana z paska po lewej stronie silnika. Czy po tym mogę sądzić że mam klimę tylko brakuje włącznika? Dzięki za pomoc Pozdrawiam Radian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam, mam pytanie, rozebrałem kokpit i okazała się że mam doprowadzony przewód do klimy pod włącznik którego niema. Pod maska natomiast mam dwie chłodnice z czego jedna malutka po lewej stronie przed główną chłodnicą i coś jakby sprężarka napędzana z paska po lewej stronie silnika. Czy po tym mogę sądzić że mam klimę tylko brakuje włącznika? Dzięki za pomoc Pozdrawiam Radian O masz, pokaż fotkę z pod maski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipp Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 O masz, pokaż fotkę z pod maski. Krótkie pytanie,- czy któraś z chłodniczek przed chłodnicą główną ma "elektryka" ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rradian Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Krótkie pytanie,- czy któraś z chłodniczek przed chłodnicą główną ma "elektryka" ??? Niestery niema tam elektryki, Coś mi się zdaje ze ta chłodniczka to intercoler. Pozdr-Radian Guys, Niestety nie mam tej klimy to była chłodnica do wspomagania kierownicy, Pozdr-Radian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wowos Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 a masz psztryczek AC przy dźwigniach nawiewów ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipp Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 a masz psztryczek AC przy dźwigniach nawiewów ?? DC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rradian Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 a masz psztryczek AC przy dźwigniach nawiewów ?? nie mam psztryczka ale pod spodem zaślepki mam kabel do psztyczka i to był jeden z powodów mojego pytania. pozrd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.