System Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam, Wczoraj przed treningiem poszedlem do garazu i ... to co zobaczylem to, jak sciene fiction. A zobaczylem pofaldowany dach w trzech miejscac nad kierowca i dokladnie tak samo nad pasazerem. Czegos takiego w zyciu nie widzialem, bo to wyglada tak, jakby samochod uderzyl mocno przodem, tak ze mu sie dach troche pofaldowal,a blacharz zapomnial tego zrobic. ( Widzac takie auto nigdy nie uwierzylby, ze nie mialo czolowki!!! A to co sie stalo to chyba w jakis dziwny totalnie jednostkowy przypadek - musialo sie pofaldowac sie na mrozie, bo nie ma szans, ze ktos uszkodzil piescia dach tak regularnie po dwoch stronach i lekko na srodku dachu, predzej by powginal lub podrapal blachy drzwi. Dodam, ze auto mam od nowosci i nigdy nie bylo bite, ma przebieg tylko 114 tys.km, a ma 9 lat, a ja w zadna dziure czy wysoki kraweznik czy w cos podobego nie wjechalem. I teraz ktos mi moze zarzucic, ze auto albo mialo czolowke albo dachowalo - a ja bede musial udowadniac, ze nie jestem murzynem. Spotkal sie ktos z czyms podobnym ????? Pozostaje sprawca mroz (ale alma byla nie raz na wiekszych mrozach) lub kosmici. Wracajac do autka to alma z 1,8 motorem i do te pory nic przy niej nie robilem, a silnik nie bierze grama oleju - p.s. ide gdzies odpukac, P.S. sorki za brak polskich liter - z fona pisze. Pozdr. R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thk Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 z niecierpliwością oczekujemy zdjęć z dopiskiem "byłem w Roswell" *na serio chętnie bym zdjęcia zobaczył! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 ciekawa sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
System Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Byłem w Roswell Zdjęcia robione fonem - nie za bardzo widać zagięcia, po lewej i po prawej stronie są takie same wgięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.