Gość paw69pl Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam. Mam Primerę '97, lusterka elektryczne. Straciłem lewe przy mijaniu z ciężarówką. Czy będzie pasować zwykłe lusterko, bez regulacji elektr.? Da się takie założyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 da, tylko musisz kupić komplet, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paw69pl Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 komplet tzn.? całą obudowę czy dwa lusterka? moje jest roztrzaskane kompletnie, nic z niego nie zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 lusterko część zewnętrzna i wewnętrzna, bo teraz tą zaślepkę co masz będziesz musiał zdjąć a dlaczego nie elektryczne?? różnica w cenie raczej niewielka a wygoda większa http://allegro.pl/listing.php/search?country=1&string=lusterko+P11+lewe też jestem na etapie zakupu, bo straciłem wczoraj wieczorem w trasie, jak będziesz kupował to zwróć uwagę, czy nie od angola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paw69pl Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 (edytowane) myślałem, że większa różnica w cenie a wiadomo przed świętami to kasy brakuje a jeszcze możesz mi powiedzieć jak to jest z kolorami? mam w kolorze nadwozia to czy dopasuje jakoś kolor czy będę musiał specjalnie malować? Edytowane 18 Grudnia 2010 przez paw69pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 może znajdziesz w kolor, ja szukam srebrnego a zielona mam od ręki na miejscu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbyszko Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 myślałem, że większa różnica w cenie a wiadomo przed świętami to kasy brakuje a jeszcze możesz mi powiedzieć jak to jest z kolorami? mam w kolorze nadwozia to czy dopasuje jakoś kolor czy będę musiał specjalnie malować? Bierz jakie jest i elektryczne jak masz instalacje, ja ostatnio wymieniałem manualne lewe to naszukałem się w cholere. Wziąłem srebne , kupiłem mały spray w kolorze nadwozia ., 3 razy kolor , 3 razy bezbarwny i jak oryginał. Roboty pół godziny bo pomagałem sobie suszarką żeby było szybciej i jest gites. Reszta farby przyda się na ewentualne wyprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 ja już po zakupie 280złociszy elektryczne podgrzewane, tylko w zielonym kolorze, ale to tak jak kolega pisze spray i bedzie zaraz srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paw69pl Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 mam kolor taki pomarańczowy jakby, pewnie też nie znajdę takiego jaki spray polecicie? są jakieś specjalne do tego? nie jestem w temacie tych w sprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbyszko Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Odkręć klapkę wlewu paliwa, będziesz miał wzór koloru. Idziesz z tym do sklepu z lakierami samochodowymi , albo do mieszalni lakierów i dobierasz odpowiedni kolor. Zresztą w takich sklepach zazwyczaj mają katalogi z nr. oryginalnych lakierów do danej marki i rocznika. Jeżeli jest to metalik to nie zapomnij kupić jeszcze lakier bezbarwny, też w sprayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi