markusjk Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 jak by były jeszcze przykłady jakiś wtrysków ,to poproszę tak dla przykładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ja mam matrixa i wygląda to ta:, ale Tofu ma hannki i może też wrzuci fotkę jeszcze jedno takie pytanko, napisałeś, ze wtryski masz pod przepustnicą, czyli rozumiem z tego, że z prawej strony i wężyki różnej długości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusjk Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 te wężyki co idą do silnika to są podobnej długości a co nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 a jak takie same to OK, myślałem, ze masz listwę z boku i różne długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusjk Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 te zdjęcia może więcej pokarzą , bo coś mówiłeś ,że jest nie halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 czy ten wąż na 1 zdjęciu gdzie jest trójnik idzie do nagrzewnicy?? i drugi powrotny na reduktor też idzie do nagrzewnicy?? jak tak to jest gitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusjk Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 tak właśnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miziera Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ja mam matrixa i wygląda to ta:, ale Tofu ma hannki i może też wrzuci fotkę U mnie hanki idą tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 tak właśnie jest no to gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusjk Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 a ja ze spalaniem i jazdą ? a ja ze spalaniem i jazdą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miziera Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 a ja ze spalaniem i jazdą ? a ja ze spalaniem i jazdą ? U mnie świeżo założona, po pierwszym tankowaniu 13,8/100 (tylko po mieście,krótkie odcinki), co do jazdy to ok, nie wiem kiedy jadę na gazie a kiedy na PB (i tak powinno być), muszę jeszcze zestroić mapki i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusjk Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 znalazłem połączenie dla listwy MJ .... i chyba tak ma być najlepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 nie mogę otworzyć ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusjk Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ja otworzyłem programem Podgląd obrazów i faksów systemu Windows Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 jak w listwie to tak, też miałem w ten sposób, a pojedynczo to można ładnie nisko przy wtryskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 listwa tych hanek ładnie wsadzona ale ciekawy jestem jak to poskręcali jak węże krótkie no chyba ze nie takie krótkie .... problem z hanką jest taki że ona jest przygotowana na wciśnięcie w listwę i by zamontować pojedynczo to trzeba dorobić jakieś takie zaciskowe króćce ew można obciąć kawałek plastiku z hanki i założyć wąż 6mm ... z gwarancją narazie nie ma problemu bo sie nie psują .. do tego listwa rozdzielka Romano z tworzywa i już podstawa to mocne opaski i porządny wąż bo ja przez pół roku się pi#$% a to z pod węża mi uciekało a to mikro dziurka była pod powierzchnią i szukaj nie szczelności nowy grubszy wężyk i jest wsio ok ,,, jak dla mnie miejsca w GA16 czy w P11 z SR20 jest strasznie dużo i można łapska po wsadzać w kolektorze P10 jest malutko a dałem radę uzyskać 4 cm grzie na wiertkę i na wtryskiwacz wchodzi po 12 mm ....,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusjk Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Czy właściwie będzie jeżeli przy parowniku MagicIII te dwa przewody od czujnika temperatury nie będą podłączone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Czy właściwie będzie jeżeli przy parowniku MagicIII te dwa przewody od czujnika temperatury nie będą podłączone? nie będzie właściwie, bo to jest temp reduktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość popas Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 witam mam taki problem posiadam reduktor w swojej primerce p11.144 99r omvl i od jakiegoś czasu zauważyłem wyciek płynu chłodniczego od góry przy kolanku. MAm pytanie czy można to jakoś uszczelnić, wymienić czy trzeba nowy parownik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 ja wsadziłem swoje na Epoxy i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 wywal ten reduktor i wsadź coś innego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość popas Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 jaki proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 a co Ty tam masz pod maską??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 a co Ty tam masz pod maską??? omvl ma jak dobrze kojarzę to chyba kwadratowe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość popas Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 jeśli chodzi o silnik to 1,6 16v 99KM. instalacja BRC, parownik omvl montaż 23.12.2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi