marcopolo2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam. mam taki problem gdyż wyjąłem aku z samochodu za jakas godzine podłaczyłem nowy i cos zaczęło mi strzelać w okolicy lewej lampy. doszedlem ze to chyba silniczek regulacji ksenonów gdy odłaczę od niego przewód przestaje strzelać. co sie z nim stało i jak zrobic by wróciło wszystko do normy prosze o rade z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dynamit75 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam. Nie widzialem tego nechanizmu na wlasne oczy, ale mozliwe ze doszlo tam do jakiegis dziwnego zwarcia - spiecia ktore zbieglo sie w czasie z wymiana akumulatora. Jesli jest tam jakas mozliwosc rozebrania i wyczyszczenia silnika ( mechanizmu) to spruboj to zrobic moze cos pomoze, jesli nie ma takiej mozliwosci to proponuje wymienic naped . Powinno to kosztowac jakies "normalne" pieniadze np. z rozbitka , albo anglika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 NO mi sie też tak wydaje dziś go wyczyszcze i zobacze jak nie to skombinuje inny i wtedy zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.