Gość kamilETZ Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam Koledzy jak sie mają te nowe lampy przednie do n16 po lifcie czy są dobrej jakosci i wogóle czy warto? czy lepiej zainteresować sie używkami oryginalnymi? wspomne ze chodzi mi o nowe zamienniki oscylujące w cenie 200-250 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nunu85 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam Koledzy jak sie mają te nowe lampy przednie do n16 po lifcie czy są dobrej jakosci i wogóle czy warto? czy lepiej zainteresować sie używkami oryginalnymi? wspomne ze chodzi mi o nowe zamienniki oscylujące w cenie 200-250 zl daj oryginały do zakładu specjalizującego się regeneracją reflektorów na wstawienie nowych- metalowych soczewek i będziesz bardziej zadowolony niż z nowego chińskiego zamiennika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilETZ Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 ale chodzi o to ze moja Alina jest sprzed liftu i mam zwykłe lampy... a chce zapodać te po lifcie więc nie mam co regenerować a pytam o to wlasnie czy lepiej nowe za 200zł sztuka czy szukać uzywanych oryginałów? jak jest z jakoscia wykonania i czy wogole warto te nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.