Gość my200sx Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam. Czy ktoś z was zmieniał kiedyś stabilizatory w 200sx (99') na grubsze? Jeśli tak to jakie macie wrażenia po zmianie? Auto jest sztywniejesze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 akurat zmieniałem ale tylny w moim N-14 GTI auto seryjnie ma pręt 12 lub 14 zamontowałem zdaje się 20 auto mniej przechyla sie na zakrętach bo to właśnie zadanie stabilizatora. a tak na marginesie to mam takiego sprytnego kowala od resorów któremu dałem na wzór stabilizator i dorobił mi nowy grubszy jedyny problem to znależć materiał czyli grubszy pręt odpowiedniego gatunku stali ale na to tez jest sposób kowal powiedział abym znalazł z innego samochodu odpowiednio długi grubszy i po prostu go rozhartował wyprostował ulepił nowy kształ obrobił cieplnie i jest nowy stabilizator za śmieszne pieniądze naprawdę rewelacja auto jeżdzi w wyscigach więc przetestowałem to na polu walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość my200sx Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Dzięki za info. Miałek kiedys styczność ze stabami whitelinea? trafiłem na taką firme i jak się okazuje maja staby do s14, niestety są z australii. Czy czy ktoś wie czy mamy kogoś handlującego tym w PL albo chociaż w europie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 z Australia handluje GRE z forum zapytaj moze pomoże ale chyba jestes bogaty skoro chcesz wywalic dużo kasy na stabilizatory z australi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość my200sx Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udało mi się namierzyć staby whiteline w polsce. Teraz Pytanie do Was. Czy ktoś testował już ten sprzet? Jak się sprawdza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.