Gość maxfoto Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam kolegów i Koleżanki ponownie. Przebiegłem tematy na forum, ale interesującego mnie rozwiązania nie znalazłem. Problem polega na tym, że muszę zdemontować radioodtwarzacz ze zmieniarką w Patrolu Y61. Niektóre radia miały maleńkie otwory do wsadzenia trzpieni demontujących. Tu tego rozwiązania nie widzę. CD przestał mi działać i chce go naprawić. Bez wyjęcia sprzętu nie bardzo dam radę Podpowiedzcie proszę, od czego zacząć żeby sie do niego dobrać ? A może trzeba by rozebrać konsolę ? Z góry dzięki za podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipp Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Bylo ale oczywiście w "Słaby silnik" Może pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxfoto Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Dzięki - pomogło Co prawda mam inną konstrukcję radia ze zmieniarką, ale śruby konsoli w podobnym miejscu Przy okazji - ma ktoś na zbyciu może resorki gumowe mechanizmu zmieniarki CD model: CLARION PP2609H ? Albo podobne. Wszystkie cztery na złom Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.