Gość Cyprian Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam wszystkich serdecznie! mam micre z roku 2007 jestem jej drugim posiadaczem w lipcu tego roku zaczeła mi strasznie szarpac, falowac obrotami i prawie gasnać, zaswieciła mi sie kontrolka silnika. Znalazłem na tym kochanym forum:d taka opcje jak wprowadzenie auta w stan diagnozy. Robiac to manualnie kombinacja ktorej nie pamietam:/ prosze was o podsunencie mi tej opcji bo przegladnełem forum i nie znalazlem tego. bede bardzo wdzieczny! czekam na wasze rady bo znowu mi cos autko odpierdziela i to w tym samym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam wszystkich serdecznie! mam micre z roku 2007 jestem jej drugim posiadaczem w lipcu tego roku zaczeła mi strasznie szarpac, falowac obrotami i prawie gasnać, zaswieciła mi sie kontrolka silnika. Znalazłem na tym kochanym forum:d taka opcje jak wprowadzenie auta w stan diagnozy. Robiac to manualnie kombinacja ktorej nie pamietam:/ prosze was o podsunencie mi tej opcji bo przegladnełem forum i nie znalazlem tego. bede bardzo wdzieczny! czekam na wasze rady bo znowu mi cos autko odpierdziela i to w tym samym stylu. Wątpię aby w K12 dało się zrobić autodiagnostykę spinaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cyprian Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 robilem to przy pomocy kluczyka i kilkakrotnym wciśnięcia pedału gazu;) i odczytywałem bledy przez migajaca ikone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 robilem to przy pomocy kluczyka i kilkakrotnym wciśnięcia pedału gazu;) i odczytywałem bledy przez migajaca ikone Tutaj masz jak zrobić autodiagnostykę w benzyniakach i kody usterek: http://www.nissanklub.pl/attachments/081_Autodiagnostyka_elektroniki_silnika_SR20_GA16_GA14.pdf ale Ty widzę masz jakąś inną opcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cyprian Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 tak i ten patent był fajny, szkoda ze go nie ma bo był:/ jutro jade do mechanika zobaczymy co powie! jak bedzie cos ciekawego do napisze o tym:D Powiedzano mi ze dwie sona lamdy sie przypaliły, udało sie je zregenerowac nie dajac przy tym gwarancji na czas zywotności. wymiana filtra powietrza i ta regeneracja to koszt 170zł co o tym myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 tak i ten patent był fajny, szkoda ze go nie ma bo był:/ jutro jade do mechanika zobaczymy co powie! jak bedzie cos ciekawego do napisze o tym:D Powiedzano mi ze dwie sona lamdy sie przypaliły, udało sie je zregenerowac nie dajac przy tym gwarancji na czas zywotności. wymiana filtra powietrza i ta regeneracja to koszt 170zł co o tym myslicie? A jak oni chcą te sondy zregenerować?.. z tego co mi wiadomo to sondy nie da się regenerować, po prostu są "jednorazowe". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eron Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Cyprian wymieniłeś sondy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cyprian Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 przypaliły sie kable od sond, to to zlutowali "regeneracja" faktycznie moze zle dobrałem słowo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.