muchamati2 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam ostatnio zakupiłem zderzak do mojej almery N15 od gti no i juz jest załozony tylko pozostały mi dziury po halogenach i nie wiem co tam wstawic bo nie usmiecha mi sie dawac 130zł za jeden halogen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 oblukaj zamienniki ze skody fabi felicji są po 30 zł szt i można coś dorzeżbić do nich i po kosztach a w razie uszkodzenia to też prosta sprawa i tania myślałem u siebie bo też mam dziury jedna co prawda dobi za dolot zimnego powietrza Fi 100mm redukcja na 75mm i do puszki z filtrem ,,, bo halogeny do mojego akurat 179 zł ,,,starocia ,,a główna lampa 100 zł ... Pozdrawiam ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 ja spasowałem od toyoty i są prawie idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ale od jakiej toyoty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 19ak82 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Hmmmmm W sumie to halogeny do toyoty wg cen na aledrogo bez względu na model auta mają ceny zbliżone bądź wyższe do halogenów oryginalnych nissana almery, więc nie koniecznie może się to kalkulować biorąc pod uwagę jakieś dodatkowe przeróbki. Natomiast informacja o adaptacji halogenów ze skody (fabii lub felicji) jest wyjątkowo kusząca. sam poszukuję tańszego rozwiązania więc przy najbliższej okazji spróbuję trochę bliżej się temu przypatrzeć. Jeżeli macie jakieś info o skomplikowaniu adaptacji takich rozwiązań do ali to bardzo proszę o info a może jakieś zdjęcia? A tak z trochę innej strony to zakładając że mam już spasowane halogeny to jak to dalej połączyć, u mnie pod zderzakiem są jakieś luźne przewody ze złączkami i w sumie to nawet pasują mi na instalację pod halogeny - co to mogą być za przewody i do czego? Jak to wszystko podłączyć aby było zgodne z przepisami? Chciałbym aby spełniały one funkcję przeciwmgielnych, czy musi być oddzielny przełącznik czy można podłączyć do przeciwmgielnego tylnego? Po trasach po których jeżdżę codziennie bardzo często są gęste mgły a o samochodach to wiem tyle że trzeba je tankować, wymieniać filtry i olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 kolego na srocie znajdziesz mi sie udało nawet te łuki pasują są prawie jak orginały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ale co znalazłes oryginały od almery?? A inne były halogeny od gti?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 ja mam zderzak gti i takie spasowałem od corolli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnik Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 biniu a zapodaj zdjątko a tak z innej beczki to zrobiłeś te teleskopy pod maską już ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 niema czasu i chęci :(fotki to masz na zlotowych tam widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi