Gość mario Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Witam! Mam dylemat i pytania... Silnik j/w to gaźnik czy wtrysk? Jest to Sunny' 89 1.4 55kW. Jakie powinien mieć spalanie takie autko? Ile oleju potrzeba na wymianę? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Leonidas Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 No witamy! Jak widzę kolega nowy więc Ci co tu rządzą pewnie wybaczą iż kolega nie pokusił się o dokładne przejżenie forum, w którym są wszystkie odpowiedzi na zadane przez Ciebie pytania. Odpal szukajke i wszystko znajdziesz a nawet jeszcze więcej. Pozdrawiamy nowego 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Zerknij na http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=7184 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Witam! Dzięki Leonidas i maciejka... poczytałem i jestem mądrzejszy;)... wiem już co i jak... Skorzystałem też z zakodowanych informacji w numerze VIN. Ogólnie ciekawy klub i mnóstwo przydatnych informacji.... mam od tygodnia nyske i chętnie będę tutaj zaglądał! Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek78 Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Mario, napisz, że reprezentujesz Podkarpacie, plizzzzzz Pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.