Gość pentional Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Jakie mam kupić paseki klinowowe? Jakie są szerokości i długości. Dwa z nich muszą być takie same, a trzeci trochę krótszy? Obecnie mam jakieś wieloklinowe (wielorowkowe). Primera jest z 1995 roku. Mógłbym prosić o jakieś przykłady na allegro.pl Pozdrawiam, pentional Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 gdzie ty masz 3 paski ,,,, dobiorą Ci w sklepie i tyle ... ja mam wersje z kilmą i masz tak napęd na oba idzie z wału jeden pasek: wał--pompa wody-pompa wspomagania drugi pasek wał-- alternator i klima pasek jest taki że wzdłuż ma rowki bo są też takie co mają w poprzek idz do sklepu auto moto i Ci dobiorą z katalogów ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.