wojtek_karbownik Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Witam, chciałem spytać gdzie mam szukać wężyka od spryskiwaczy tylnej szyby . Z góry dzięki za odpowiedź . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gramek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Witaj.Jak chcesz cały odsłonić to sporo roboty od strony kierowcy po słupku do dachu w narożniku wszystkie plastiki nad drzwiami i podsufitowka do zdemontowania wzmocnienie środkowe i tylnie dachu.Jak przeciągałem kable do halogenów na dach to zdemontowałem cała górną tapicerkę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_karbownik Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Bo przestał działać spryskiwacz tylniej szyby i boje się że płyn może gdzieś wyciekać ;/ a tego bym nie chciał . Dziękuje za odpowiedź i życzę Wesołych Świąt ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gramek Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Bo przestał działać spryskiwacz tylniej szyby i boje się że płyn może gdzieś wyciekać ;/ a tego bym nie chciał . Dziękuje za odpowiedź i życzę Wesołych Świąt ... Jak by wężyk byl przerwany na odcinku wewnatrz to napewno pojawila by sie plama zobacz czy pompka dziala i czy przy zbiorniku wszystko ok i sprawdz przy samym spryskiwaczu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.