Gość jurgenik Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Kobieta + Samochód + Zima = .... Primerka niestety trochę ucierpiała i szukam części. Muszę jednak przed zakupem zapytać fachowców o różnice między sedanem a heczbekiem, bo wydaje mi się, że w przypadku elementów z przodu być ich nie powinno. Na aukcjach widzę jednak opisy dotyczące wersji nadwozia. A konkretnie chodzi mi o: Lampa + kierunkowskaz - przód Zderzak - przód Błotnik - przód ewentualnie maska Dodatkowo - co wartają zamienniki lamp - nowe, np takie: http://moto.allegro.pl/nissan-primera-p11-96-99-reflektor-lampa-lewy-new-i1377342438.html bo są tańsze niż używki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 jeździłem na zamienniku w P10 i było gitt, masz wtedy nowy odblask itd, a różnić się nie powinny w końcu to przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.