krawiec1974 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam! Mam problem ze zbiornikiem do spryskiwaczy, nie wiem jak można go wyjąć(jest dziurawy), jeśli ktoś z Was wie jak to zrobić to bardzo proszę o szybką pomoc bo teraz jazda bez spryskiwaczy to gehenna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam! Mam problem ze zbiornikiem do spryskiwaczy, nie wiem jak można go wyjąć(jest dziurawy), jeśli ktoś z Was wie jak to zrobić to bardzo proszę o szybką pomoc bo teraz jazda bez spryskiwaczy to gehenna. Raczej nie obejdzie się bez zdjęcia zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sf1 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam! Mam problem ze zbiornikiem do spryskiwaczy, nie wiem jak można go wyjąć(jest dziurawy), jeśli ktoś z Was wie jak to zrobić to bardzo proszę o szybką pomoc bo teraz jazda bez spryskiwaczy to gehenna. a na pewno masz dziurawy? u mnie też się lało, ale okazało się, że: 1) maską przyciąłem i jednocześnie uciąłem wężyk od spryskiwacza 2) przecieka mi na łączeniu zbiorniczka z tą szyjką, przez którą wlewa się płyn - muszę nalewać płyn tak, aby jego poziom był poniżej łączenia (wymiana uszczelki nie pomogła) sprawdź to najpierw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec1974 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Dzięki za odpowiedź, sprawdzę to ale dopiero jak zrobi się trochę cieplej bo teraz na zewnątrz to raczej za zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.