GeorgeGt Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witajcie. Sytuacja dość dziwna i drażniąca, mianowicie od kilku tankowań zauważyłem odbijanie butli podczas tankowania w różnych momentach. Chociażby wczoraj po zatankowaniu LPG średnia 10.3, a dzisiaj prawie 13 (taka sama prędkość, trasa(200km), stacja). jak raz wyjdzie mniej później więcej Czyżby pływak się zawieszał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 a może spalanie inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 a może spalanie inne No właśnie spalanie jest inne ale czemu się tak dzieje skoro ta sama trasa prędkość natężenie ruchu.... i to nie pierwszy raz tak mam.. we wcześniejszym miałem podgięty pływak i dystrybutor zwalniał i tyle a tutaj takie dziwne sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 temperatura, ciśnienie podawania gazu, jest wiele przyczyn, które mogą na to wpłynąć, jakby się pływak zawiesił, to pewnie zawór by nie odbijał albo nie mógłbyś zatankować, ten pływak to żadna jakaś konstrukcja, kawałek pianki zawieszony na pręcie, czyli nawet nie może pęknąć i nabrać gazu aby utonąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 temperatura, ciśnienie podawania gazu, jest wiele przyczyn, które mogą na to wpłynąć, jakby się pływak zawiesił, to pewnie zawór by nie odbijał albo nie mógłbyś zatankować, ten pływak to żadna jakaś konstrukcja, kawałek pianki zawieszony na pręcie, czyli nawet nie może pęknąć i nabrać gazu aby utonąć Niby to tylko 2 generacja i miesza sobie mieszankę jak chce ale troszkę mnie to dziwi.. prawie 6 litrów różnicy na 200km w porównaniu z dniem wczorajszym sprawia, że nie czuję się zadowolony ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Niby to tylko 2 generacja i miesza sobie mieszankę jak chce ale troszkę mnie to dziwi.. prawie 6 litrów różnicy na 200km w porównaniu z dniem wczorajszym sprawia, że nie czuję się zadowolony ' /> ale dzięki też bym się czuł dyskomfortowo w takiej sytuacji a może warto już coś przeczyścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 też bym się czuł dyskomfortowo w takiej sytuacji a może warto już coś przeczyścić Jutro wezmę się i zrobię mu mały przegląd filtrów i kompa od gazu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.