Gość clooks Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Wymienialem silnik. Kupilem ta slabsza wersje z niemiec, zamienilem kolektor. Mam do wymiany sprzeglo. Silnik jest z 97', a wtedy we wrzesniu byla zmiana miedzy 18cm a 19 cm sprzeglem. Jak dojsc do tego dokladnie z kiedy jest silnik ? czy jego nry seryjne pozwola na identyfikacje? Gdzie je znajde? Nie moge sobie pozwolic na rozebranie auta w celu identyfikacji sprzegla, musze miec juz kupione jesli pojade na warsztat. 1.4 Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laszlo Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam Podaj nr vin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość clooks Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 A czytasz co pisze w temacie? Nie wydaje mi sie. Napisalem, ze wymienilem silnik, jakbym mial vin to bym dawno sprawdzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laszlo Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Rzeczywiscie cos slabo czytam Numer silnika jest na jego przedniej części po prawej stronie kolektora wydechowego . Numer skrzyni znajdziesz na dzwigni łożyska wyciskowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość clooks Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Dzieki za wskazowki, ale czy z tych numerow silnika da rade stwierdzic dokladna date produkcji ? Skrzynie tez przekladalem, wiec akurat jej numer mi sie nie nada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.