Felson Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Hej Mam pęknięte szkło w lusterku wewnętrznym. Chciałbym wymienić na oryginał Nissana, ale na alledrogo jest tylko jedno w przeciętnym stanie do K11. Wizualnie podobne mocowania mają lusterka do Almery N16 i Primery P11, ktoś wie czy pasują na wymianę? Niestety nie mam żadnego w okolicy żeby przymierzyć przed zakupem, a nie chce kupować w ciemno. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 z KRA jest minn, TOFU pogadaj to sprawdzisz, ma też dostęp do almy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 musial bym poszukac to moze bym znalazl takie lustereczko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Odpowiadając na własne pytanie - pasuje lusterko wsteczne z Primery P11. Niby zaczep wygląda ciut inaczej od tego z Micry, ale pasuje na styk. Dzięki temu za 30 PLN mam "nowe" i w dodatku większe lusterko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.