DINO Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 tak jak Tofu pisze, wszystko zależy od podzespołów, bo i STAG-a można złożyć na Medach i reduktorze IG1, cena wzrośnie ale i przebieg bez regulacji też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 przeniosłem do naszego śmietnika ABC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 (edytowane) Te wadliwe reduktory kolegi to na początku jeden KME Silver i potem 2 razy KME Gold. Teraz ma AC R01 i jest spokój Reszta to STAG 300+ i wtryskiwacze Matrix hs. montaż oczywiście w Snopkowie. Koszt zestawu 3200 bez lubryfikacji. Edytowane 5 Stycznia 2011 przez and_pec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 no to cena adekwatna do jakości, ACR01 to nowe reduktory producenta STAG-a, do tego matrixy hs droższe jeszcze od hannek, czyli kolega wiedział co chce CNG??? hmmm a gdzie zatankujesz??? instalacja o wiele droższa, do tego przy Twoim aucie to chyba małe przebiegi by były, bo zbiorniki większe potrzebne no albo pozbycie się części wyposażeni aauta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 doczytałem odnosnie tych reduktorów to co mu się działo oprócz tego że silver klękał 50 % z goldami pewnie lepiej było ,,, tz ciśnienie spadało autko mogło zdychać ja mam Silvera przerobionego rozwierconego i ma max spadki 15 % wtryski się nie pętlą już ,,,jest strasznie bogato do końca ,,,, Hs to był popularny zanim sie hana nie pojawiła ,,bo ma słabszą wydajność od zielonej ,,hany nawet bez dysz kalibracyjnych ,,,, teraz hana rządzi w tej cenie ,,,ew kehin 350 zł ...Szt .... ten Elpigaz ma klona RAila apacza w ofercie wiec tak jak Dino pisze badziew ,,no i się jeszcze filterkiem filgazu za 8 zł chwalą na foto ,,,, teraz to faktycznie Stag pod OBD Wtryski Hana reduktor ???? może M3 albo coś lepszego reszta to już pikuś FFL czaja FL03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi