Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P12] Konsola z joystickiem i bez

zagore

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Po pierwsze właśnie witam, bo to mój pierwszy post...

Od niedawna sobie pomykam Primerką P12 z 2002 roku w benzynie 1.8 - kupiony od pierwszego właściciela, kolegi z pracy, który z kolei kupił to to fajne coś w salonie we Wrocławiu

Ale do rzeczy:

Mam pytanie, bo plastik miałem trochę wytarty, to sobie kupiłem nową konsolę środkową. Wiem, wiem uważać z wymianą, ale mój lakiernikos juz to robił i se poradzi. Ale... teraz pytanko do fachowców

Kolo z Allegro mnie to wysłał z fajnym panelkiem z dżojstikiem (ja mam bez, wersja monochromatyczny ekran).

Czy da radę po prostu wpiąć wtyczkę do tego panelu z dżojstikiem i będzie git? Przyciski niektóre się inaczej nazywają (np: clock - setting), ale wszystkie są na swoim miejscu i jest ich tyle samo... Sorki, bo być może blondynkowate pytanie, ale dopiero się zapoznaję z tym autkiem...

Czy ktos z Szanownych Grupowiczów wie na pewno, czy to zagada czy nie? Dzięki z góry za odpowiedzi - bo muszę wiedzieć co zlecić mojemu lakiernikosowi :)

Pozdro

Krzysztof

Nie wiem czy będzie pasować na 100% musisz zdjąć i zobaczyć czy jest pod co podpiąć się a jak masz wyświetlacz monochromatyczny to dżojstik do niczego sie nie przyda. Zadzwoń do ASO i zapytaj się czy można to zrobić i ile to kosztuje, wtedy będziesz wiedział, że można :)

Gość Dynamit75

Witam.

Na 100% nie bedzie dzialac. Aby to wszystko dzialalo musicz wymienic wyswietlacz, fabryczne radio i komputer :whistle: Wiec podejzewam ze skorka za wyprawke... Jedyne co mozesz zrobic to podmienic plytke z elektronika na konsoli .

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

Witam.

Na 100% nie bedzie dzialac. Aby to wszystko dzialalo musicz wymienic wyswietlacz, fabryczne radio i komputer :whistle: Wiec podejzewam ze skorka za wyprawke... Jedyne co mozesz zrobic to podmienic plytke z elektronika na konsoli .

Pozdrawiam.

...Z ostatniej chwili - mój lakiernikos to podmienił i... działa wszycho :)

No... prawie wszystko, bo za Chiny nie wiem teraz jak ustawić zegar cyfrowy :) I chyba się nie da - przy wymianie akumulatora będę musiał to robić o północy...

Reszta git - nie wiem co on tam pozamieniał, mówił coś o jakichś stycznikach, ale hula. Joystick jest teraz np: do regulacji poziomu basów, jasności wyświetlacza etc..

Pzdr.

K

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...