zagore Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Witam! Po pierwsze właśnie witam, bo to mój pierwszy post... Od niedawna sobie pomykam Primerką P12 z 2002 roku w benzynie 1.8 - kupiony od pierwszego właściciela, kolegi z pracy, który z kolei kupił to to fajne coś w salonie we Wrocławiu Ale do rzeczy: Mam pytanie, bo plastik miałem trochę wytarty, to sobie kupiłem nową konsolę środkową. Wiem, wiem uważać z wymianą, ale mój lakiernikos juz to robił i se poradzi. Ale... teraz pytanko do fachowców Kolo z Allegro mnie to wysłał z fajnym panelkiem z dżojstikiem (ja mam bez, wersja monochromatyczny ekran). Czy da radę po prostu wpiąć wtyczkę do tego panelu z dżojstikiem i będzie git? Przyciski niektóre się inaczej nazywają (np: clock - setting), ale wszystkie są na swoim miejscu i jest ich tyle samo... Sorki, bo być może blondynkowate pytanie, ale dopiero się zapoznaję z tym autkiem... Czy ktos z Szanownych Grupowiczów wie na pewno, czy to zagada czy nie? Dzięki z góry za odpowiedzi - bo muszę wiedzieć co zlecić mojemu lakiernikosowi Pozdro Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Nie wiem czy będzie pasować na 100% musisz zdjąć i zobaczyć czy jest pod co podpiąć się a jak masz wyświetlacz monochromatyczny to dżojstik do niczego sie nie przyda. Zadzwoń do ASO i zapytaj się czy można to zrobić i ile to kosztuje, wtedy będziesz wiedział, że można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dynamit75 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam. Na 100% nie bedzie dzialac. Aby to wszystko dzialalo musicz wymienic wyswietlacz, fabryczne radio i komputer Wiec podejzewam ze skorka za wyprawke... Jedyne co mozesz zrobic to podmienic plytke z elektronika na konsoli . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagore Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam. Na 100% nie bedzie dzialac. Aby to wszystko dzialalo musicz wymienic wyswietlacz, fabryczne radio i komputer Wiec podejzewam ze skorka za wyprawke... Jedyne co mozesz zrobic to podmienic plytke z elektronika na konsoli . Pozdrawiam. ...Z ostatniej chwili - mój lakiernikos to podmienił i... działa wszycho No... prawie wszystko, bo za Chiny nie wiem teraz jak ustawić zegar cyfrowy I chyba się nie da - przy wymianie akumulatora będę musiał to robić o północy... Reszta git - nie wiem co on tam pozamieniał, mówił coś o jakichś stycznikach, ale hula. Joystick jest teraz np: do regulacji poziomu basów, jasności wyświetlacza etc.. Pzdr. K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.