Gość mati123615 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Panowie mam pewien problem mój nissan jes mułowaty na benzynie niewiem dlaczego na gazie chodzi idealnie a na benzynie skaczom mu obroty i jak jade to niekiedy zgaśnie na wolnych obrotah,ale jak wskocczy na wysze obroty i dam gazu to idzie dobrze ale na wolnych obrotach gasnie niekiedy a niekiedy dobrze pyrkocze. Mi sie zdaje rze gaznik zapchany jest mam gaznik sterowany elektrycznie silnik 1.4 16v r 91 n14 niedawno co wyszedł od mechanika i lepiej chodzi bo wczesniej wogule niechciał odpalic na benzynie miał cierzko trzeba było chechłac ze 20min mechanik powymieniał filtry węrze podciśnieniowe i jest lepiej ale na wolnych obrotach jest lipa i jeszcze raz lipa. Prosze was o jakiś shemat jak morzecie gaznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 od strony 93 w manualu masz o gazniku chyba warto zerknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mati123615 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ok dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.