Gość maacieq Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Hej, ostatnio prawy xenon nie zaskakuje mi za pierwszym razem, świeci swoją standardową barwą. Trzeba 3-4 razy włączyć i wyłączyć lampy i zaskoczy. Teraz pytanko czy to pada żarnik czy objaw "kończącej się" przetwornicy czy jakiegoś tam startera co gdzieś doczytałem. Wymieniał ktoś same przetwornice??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 sprawdź czy wtyczka się nie wypaliła, ja tak miałem i wymiana pomogła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość powergad Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Starterów tam raczej żadnych nie ma, albo żarnik albo przetwornica. Jeżeli chodzi tylko o jedną lampę, zamień żarniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.