Gość Murcind71 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam Po ostatniej wizycie u mechanika z moim autem (Terrano 2002 3,0 TD ) w okresie miedzyswiatecznym stwierdzono , ze mam do wymiany w moim aucie wahacze przednie dolne ,Tak jak przypuszczalem nikt nie ma na stanie w sklepach nowych wahaczy i na razie wstrzymalem zamowienie .Mam pytanie , czy warto kupic uzywane wahacze czy nie zawracac sobie glowy i brac nowe - jaka mniej wiecej cena za sztuke bedzie i czy ktos moze zarekomendowac jakis sklep w internecie . Dzieki za odpowiedź i wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ja kupilem kiedys wachacze dolne do tino uzywane zdjete z anglika jezdze 2 lata i jest ok, a patrzyles na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murcind71 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ja kupilem kiedys wachacze dolne do tino uzywane zdjete z anglika jezdze 2 lata i jest ok, a patrzyles na allegro? Dzieki patrzylem chyba sie zdecyduje na uzywane wlasnie ale jutro jade do Niemiec i zobacze tam tez nie spieszy mi sie ,ciekawe jaka roznica w cenie bedzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaj666 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Używane ......Jak długo? Jesteś w stanie sprawdzić ich stan? Wyczujesz ręką luzy? Wątpię... Skąd wiesz ile przejechały? Z użtwek to można kupowac coś co widac w jakim jest stanie czyli blachy, lampy, opony ( nie do końca), itp ale nie elementy, ktorych stanu i preszłości nie jesteśmy w stanie sprawdzić. tu zdecydowanie polecam nowe, bo koszt wymiamy jest jeden, a im rzadziej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dynamit75 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam. Osobiscie polecam ten sklep "BIM" Łomianki ul. Jeziorna 37. Dostaniesz tam wszystko. Orginal, zamiennik, rzemioslo, a nawet czesci uzywane (ze szrotu). Wszystko na miejscu i za razsadne pieniadze. Ci goscie nie sa nastawieni na kase, tylko na pomoc i jak najlepsza opcje dla klijenta ... Wiem ze to moze nie ten temat - nie to forum, ale naprawde szczerze polecam - Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jest tez sklep w Białymstoku Motor system tel znalesc na allegro z rozrzadem do nissana primere p11 2.0td . Maja czesci do japonczyków .Zadzw zawsze można i o cene sie spytac.Adres polecił kolega and-pec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir-e Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jak do wymiany jaki amator to stwierdził? to jest taki wahacz,że nadaje się do wymiany jak jest wygięty a żeby to zrobić trzeba być wyjątkowo zdolnym a jak byś to zrobił to raczej cały samochód nadawał by się na złom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość terranosaur Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 masz racje mir-e żeby go uszkodzić to co najmniej wyrwanie kola a uszkodzenie z powodu wytarcia się itp przez co miały by być luzy hmmm to jeszcze nie miałem takiej sytuacji, gumy do wymiany i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir-e Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 (edytowane) masz racje mir-e żeby go uszkodzić to co najmniej wyrwanie kola a uszkodzenie z powodu wytarcia się itp przez co miały by być luzy hmmm to jeszcze nie miałem takiej sytuacji, gumy do wymiany i tyle Dokładnie kolega Murcind71 musi koniecznie mechanika zmienić Proponuje jeszcze temat zamknąć !!!!!!!!!!! Edytowane 3 Stycznia 2011 przez mir-e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Wahacze dolne, nie są pancerne Pewnie coś tam ma serwis, są sworznie i Calamini. Najlepsze i tak są kute. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi